1- Skema kombëtare, takim me fermeret e zonës së Rrogozhinës mbi aplikimet për përfitim financimi. Kategoritë perfituese. 

2 – Ftese ne fushën sportive Lekaj,  investimet dhe  zhvillimin ne zonen e Rrogozhines.   

  • 26/02/2022
  • Rrogozhine
  • 1. Frida Krifca 2. Frida Krifca/Erjon Veliaj
  • 1. Fermere dhe grumbullues 2.Audience mbështetëse lokale, perfaqesues te qeverisjes lokale