Me kërkesë të Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit dhe zbatimit të Planit të Veprimit për “Për parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike për vitin 2022” do të zhvillohet takimi rajonal në nivel qarku me pjesëmarrje të zgjeruar për sensibilizimin e komunitetit

  • 25/02/2022
  • 11,00
  • Pallati Kulturës Peshkopi salla në katin e dytë
  • Prefekti Qarkut Dibër
  • Përfaqësuesi i Drejtorisë së Pergjithshme Policisë Shtetit; Prefekti Qarkut Dibër Nexhbedin Shehu; Sekretari Përgjithshëm Donika Hysenaj;Skender Hita Dr.Policise Vullnet Silaj Kufiri Diber Rifat Kojku Prokuroria Sami Delishi SHISH Diber Avni Muliu Nenprefekt Hasan Pasha Nenprefekt Brikena Dani DAR Diber Bardhul Dervishi Dog.Bllate Brunilda Lusha D.R.Shendetsisie Borbardha Ademi SHSSH Diber Astrit Lika AdZM Blerim Dibra Sek.Bujqesise Nazmi Diku OSHEE Mat Shkëlqim Skara A. e Mjedisit Petrit Koka Poli.Ushtarake Ulbert Toshi IKMT Shkelqim Murja Bashkia Diber Lefter Alla Bashkia Bulqize Ilmi Hoxha Bashkia Klos Agron Malaj Bashkia Mat Alfir Çima Dr. Tatimeve