Vizita në disa shkolla të ZVA Lushnje.

  • 26/02/2022
  • 12:00.
  • Lushnje.
  • Ministrja e Arsimit dhe Sportit znj.Evis Kushi, zyrtarë lokalë, mësues.
  • Ministrja e Arsimit dhe Sportit znj.Evis Kushi, zyrtarë lokalë, mësues,nxënes.