Ditën e shtunë, datë 26 shkurt 2022, Kryeministri do të zhvillojë një takim me të rinjtë socialistë, në qytetin e Dibrës.

  • 26/02/2022
  • 13:00
  • Dibër, Qarku DIBËR
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm