Në kuadër të nismës së re të qeverisë, për Këshillimin Kombëtar për Shqipërinë, ditën e shtunë, datë 26 shkurt 2022, Kryeministri do të zhvillojë një takim në qytetin e Dibrës, ku përmes bashkëbisedimit do të merret mendimi i qytetarëve mbi çështje me rëndësi për vendin.

  • 26/02/2022
  • 11:00
  • Dibër, Qarku DIBËR
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm