Takim me nxenesit, kursantet dhe subjektet perfituese nga programet e nxitjes se punesimit.

  • 22/02/2022
  • 15.00
  • Shkoder
  • Ministri i Financave dhe Ekonomise Znj. Delina Ibrahimaj dhe Drejtori i Pergjithshem i Agjencise Kombetare te Punesimit dhe Aftesive Z. Klevis Hysa
  • Pjesemarres nga AKPA: Drejtori i Pergjithshem Z. Klevis Hysa, Znj. Etleva Gjelaj drejtor i drejtorise se AFP-se, ne AKPA dhe Znj.Luneda Lamaj drejtori i Drejtorise se Bashkepunimit me Punedhesit ne AKPA