E ftuar nga Ministrja Znj.Krifca per te vizituar nje pike grumbullimi te bimëve mjekesore, me fermere te zones se Shkodres, per te informuar mbi skemen e re kombetare dhe aplikimet per te perfituar.

  • 22/02/2022
  • Koplik, Shkoder
  • Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural Znj.Frida Krifca dhe Ministrja per Mbrojtjen e Sipermarrjes Znj.Edona Bilali
  • Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural Znj.Frida Krifca dhe Ministrja per Mbrojtjen e Sipermarrjes Znj.Edona Bilali, Fermere te kultivimit te bimeve mjekesore