Ditën e mërkurë, datë 23 shkurt 2022, Kryeministri do të zhvillojë një takim me të rinjtë socialistë, në qytetin e Tiranës.

  • 23/02/2022
  • 18:00
  • TIRANE, QARKU I TIRANES
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm