Në kuadër të nismës së re të qeverisë, për Këshillimin Kombëtar për Shqipërinë, ditën e hënë, datë 25 shkurt, Kryeministri do të zhvillojë një takim në qytetin e Shkodrës, ku përmes bashkëbisedimit do të merret mendimi i qytetarëve mbi çështje me rëndësi për vendin.

  • 25/02/2022
  • 16:00
  • Shkodër, Qarku Shkodër
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm