Vizite ne nje pike grumbullimi te bimëve mjekesore, me fermere te zones se Shkodres, per te informuar mbi skemen e re kombetare dhe aplikimet per te perfituar.

  • 22/02/2022
  • Koplik, Shkoder
  • Frida Krifca
  • Fermere te kultivimit te bimeve mjekesore