DHENIA E TITULLIT MIRENJOHJA E QYTETIT, PER VLADIMIR AJAZIN

  • 23/02/2022
  • 10:00
  • RESTORANT ARTUR
  • Kryetarja e bashkise, drejtori i kultures
  • FAMILJARE DHE KOLEGE TE Z,VLADIMIR AJAZI