Ditën e hënë, datë 21 shkurt 2022, Kryeministri do të zhvillojë një vizitë në mjediset sportive “Adriatic Tenis Park”, në Shkodër. 

  • 21/02/2022
  • 15:30
  • Shkodër, Qarku Shkodër
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm