Ditën e hënë, datë 21 shkurt 2022, Kryeministri do të zhvillojë një takim me të rinjtë socialistë, në qytetin e Shkodrës.

  • 21/02/2022
  • 18:00
  • Shkodër, Qarku Shkodër
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm