Pjesëmarrje në takim dhe diskutim me të rinj të Rrogozhinës.  

  • 19/02/2022
  • 11:00
  • Qendra Kulturore “Haxhi Memolla”, Rrogozhinë
  • Z. Erion Veliaj, Znj. Bora Muzhaqi, etj.
  • Z. Erion Veliaj, Znj. Bora Muzhaqi, pjesëmarrës të ftuar, të rinj etj.