Ditën e martë, datë 22 shkurt 2022, Kryeministri do të zhvillojë një takim me të rinjtë socialistë, në qytetin e Durrësit.

  • 22/02/2022
  • 19:00
  • Durrës, Qarku i Durrësit
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm