Në kuadër të nismës së re të qeverisë, për Këshillimin Kombëtar për Shqipërinë, ditën e martë, datë 22 shkurt, Kryeministri do të zhvillojë një takim në qytetin e Durrësit, ku në bashkëbisedim, do të merret mendimi i qytetarëve mbi çështje me rëndësi për vendin.

  • 22/02/2022
  • 17:00
  • Durrës, Qarku i Durrësit
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm