Takim me stafin e shkollës dhe të rinjtë për të diskutuar mbi sukseset, sfidat dhe mundësitë e zbatimit të modelit të Hapësirave Zhvillimore.   

  • 18/02/2022
  • 11:00
  • Shkolla e Re, Kënetë, Durrës
  • Znj.Bora Muzhaqi
  • Znj.Bora Muzhaqi, stafi i World Vision Albania, përfaqësues nga drejtoria e shkollës, mësues, nxënës.