Takim informues me fermeret per skemen e perfitimit te naftes, ne Skemen Kombetare 2022. 

  • 17/02/2022
  • Barbullinjë, qarku Fier
  • Frida Krifca
  • Fermere te fshatrave te qarkut Fier, perfitues te skemes se meparshme dhe aplikies potenciale