Misnistri i Turizmit dhe Mjedisit, znj. Mirela Kumbaro do te ndermarre nismen e pastrimit te plazhit te Velipojes, ne vijim te planit te pastrimit kombetar nga mbeturinat e shkaktuara nga dora e njeriut, me synim ndergjegjesimin per mbajtjen paster te teritorit nga bizneset lokale si dhe operatoret turistik te zones te cilet kane marre ne perdorim parcelat e plazheve per kete sezon.

  • 18/02/2022
  • Plazhi i Velipojes
  • znj. Mirela Kumbaro
  • Znj. Mirela Kumbaro, Z. Erjon Uka