Ministrja Bilali eshte ftuar te mari pjese ne aktivitetin e organizuar nga MTM ne vijim te nismes per pastrimin e vendit nga mbeturinat e shkaktuara nga dora e njeriut, qe do te zhvillohet ne Velipoje me synim ndergjegjesimin per mbajtjen paster te teritorit nga bizneset lokale si dhe operatoret turistik te zones te cilet kane marr ne perdorim parcelat e plazheve per kete sezon.

  • 18/02/2022
  • Velipoje
  • Ministrja Znj. Mirela Kumbaro Furxhi dhe Ministrja Znj. Edona Bilali
  • Bizneset e zones, operatoret turistik, Ministri pergjegjes per Turizmin dhe Mjedisin, Ministri pergjegjes per Mbrojtjen e Sipermarrjes