Ministri i Shendetesise dhe Mbrojtjes Socaile, znj.Ogerta Manastirliu dhe Drejtuesi i Departamentit Federal te Puneve te Brendshme te Zvicres z.Alain Benset do te zhvillojne vizite ne qendren shendetesore Vore.

  • 19/02/2022
  • Vore
  • Ministri i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale dhe Drejtuesi i Departamentit Federal te Puneve te Brendshme te Zvicres
  • Ministria jone