Takim me fermeret ne serra farash e fidanesh si pjese e fushates se informimit per skemen e mbeshtetjes. 

  • 15/02/2022
  • Allkaj, Lushnje
  • Frida Krifca
  • Fermere te Allkaj dhe fshatrave perrerh, anetare te AREB