Ditën e mërkurë datë 16 shkurt 2022 Kryetari i Bashkisë do të inagurojë qendrën kulturore Haxhi Memolla , në kuadër të procesit të rindërtimit pas dëmtimit nga tërmeti. 

  • 16/02/2022
  • 11:00
  • Qender Rrogozhinë , Pallati i Kulturës
  • Kryetari i bashkisë z.Edison Memolla
  • Drejtoria e Arsimit, Kulturës dhe Sportit.