Aktivitet i organizuar nga BE ne Korce mbi sektorin agrikulture

  • 07/02/2022
  • Korce
  • Frida Krifca, Luigi Soreca
  • Studentet e agrikultures dhe profesoret, subjekt perfitues nga programi IPARD II