Promovimi i thirrjes per investime ne turizmin rural dhe artizanat

  • 05/02/2022
  • Gjirokaster
  • Frida Krifca, Mirela Kumbaro, Eranda Selmanaj
  • Kryetaret e bashkive te qarkut, perfaqesues agroturismash