Takim me fermeret e protestes se Jorgucatot, diskutim problematikash dhe propozime

  • 05/02/2022
  • Gjirokaster
  • Frida Krifca, Dhimiter Kote
  • Fermere e blegtore te zones, perfaqesues te AREB