Ditën e mërkurë, datë 09 shkurt 2022, Kryeministri do të marrë pjesë në eventin e organizuar nga ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, Autoriteti Rrugor Shqiptar, në bashkëpunim me ambasadën Polake në Shqipëri. Qëllimi i këtij aktiviteti është edukimi i fëmijëve me rregullat e qarkullimit rrugor, rëndësinë e tyre në mbrojtjen e jetës dhe rritjen e sigurisë rrugore.

  • 09/02/2022
  • 13:00
  • Drejtoria Rajonale e ARRSH-së, rr. " Princ Vidi", Tiranë
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë znj. Belinda Balluku, ambasadorja e Polonisë SHS. Monika Zuchniak-Pazdan, drejtori i ARRSH-së, z. Evis Berberi
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë znj. Belinda Balluku, ambasadorja e Polonisë SHS. Monika Zuchniak-Pazdan, drejtori i ARRSH-së, z. Evis Berberi dhe pjesëmarrës të tjerë te ftuar.