Ditën e martë, datë 08 shkurt 2022, Kryeministri do të marrë pjesë në eventin e organizuar nga ministria e Kulturës në bashkëpunim me Delegacionin e Bashkimit Evropian në Shqipëri. Gjatë këtij aktiviteti do të diskutohen këto tema:

Fillimi i punimeve në Muzeun Etnografik me Eu4Culture

 

-Prezantimi i bonusit të rijetezimit

-Prezantimi i grantit mbështetës për komunitetin në zonën historike

  • 08/02/2022
  • 11:00
  • Qyteti i Krujës, qarku Durrës
  • Ministrja e Kulturës znj. Elva Margariti, ambasadori i Bashkimit Evropian në Shqipëri, SHTZ. Luigi Soreca, Kryeministri SHTZ Edi Rama
  • Ministrja e Kulturës znj. Elva Margariti, ambasadori i Bashkimit Evropian në Shqipëri, SHTZ. Luigi Soreca, Kryeministri SHTZ Edi Rama dhe pjesëmarrës të tjerë të ftuar.