Veprimtari jubilare në 210-vjetorin e lindjes dhe 140-vjetorin e vdekjes së filozofit dhe veprimtarit Hasan Tahsini. 

  • 22/04/2021
  • 11:00
  • Akademia e Shkencave, Salla "Aleks Buda"
  • Akad. Rexhep Meidani, Akad. Pëllumb Xhufi, Akad. asoc. Mimoza Hafizi, Prof. Bashkim Kuçuku
  • Akad. Rexhep Meidani, Akad. Pëllumb Xhufi, Akad. asoc. Mimoza Hafizi, Prof. Bashkim Kuçuku, anëtarë të Kryesisë së Akademisë së Shkencave,etj.