Takim elektoral

  • 23/04/2021
  • 18:00
  • Qarku Vlorë
  • Kryeministri, Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Të tjerë
  • Kryeministri, Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Të tjerë