Pandemia e shkaktuar nga Covid-19 dhe përballimi i saj në Shqipëri dhe Botë. Këndvështrim retrospektiv një vit pas fillimit të saj.

 

  • 20/04/2021
  • 10:00-12:00
  • Akademia e Shkencave, Salla "Aleks Buda"
  • Akad. Skënder Gjinushi, Kryetar i Akademisë së Shkencave, Akad. Genc Sulçebe, kryetar i Komisionit të Mjekësisë pranë Akademisë së Shkencave
  • Prof. Asoc. Silva Bino, Prof. Arjan Harxhi, Prof. Gjeorgjina Lito-Kuli, Prof. Asoc. Alban Ylli, Dr. Ilir Alimehmeti, Prof. Asoc. Helidon Nini, etj.