Drejtoria Rajonale e Shërbimit të Transportit Rrugor Vlorë do të zhvillojë në datën 17-18 Prill aktivitetin me tematikë: Parada e Makinave Retro,i cili eshte nja aktivitet Kulturor me pjesemarrjen e Koleksionisteve te makinave Retro dhe punishten e targave Suvenir . Eshte programuar zhvillimi i ketij aktiviteti ne zonen e Lungomares, Lagja “Uji I ftohte” , ne bashkepunim me Bashkine Vlore.

  • 18/04/2021
  • Zona e Lungomares, Lagja "Uji i ftohte" , ne bashkepunim me Bashkine Vlore.
  • Dr. i Pergjithshem i Transportit Rrugor
  • Dr. i Pergjithshem i Transportit Rrugor