1. Mihal Grameno veprimtar e mendimtar, (Në 150-vjetorin e lindjes)

2 Fjalor i homonimeve në gjuhën shqipe, nga prof. dr. Ali Jashari.

3.  Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit dhe dhurimi i koleksionit të botimeve

albanologjike bibliotekës së qytetit

 

  • 19/04/2021
  • 11:00
  • Biblioteka shkencore e Universitetit "Fan Noli", Korçë
  • Akad. Skënder Gjinushi, Kryetar i Akademisë së Shkencave, Prof. Dr. Dhimitri Bello, Rektor i Universitetit të Korçës "Fan Noli",
  • Akad. Pëllumb Xhufi, Dr. Alba Kreka, Dr. Orjon Ago, Akad. Shaban Sinani, Akad. Jani Thomai, Prof. Dr. Dhimitër Bello, Prof. Dr. Valter Memisha; MSc. Olger Brame