Takim me drejtues të shkollave në Belsh.

Ecuria e deri më tanishme, masat për mbarëvajtjen e provimeve të maturës shtetërore dhe provimeve të shtetit.

  • 15/04/2021
  • 15:00
  • Gjimnazi "Sami Frashëri" Belsh
  • Ministrja Evis Kushi, drejtorë të ZVA Belsh, drejtorë të shkollave të Belshit.
  • Ministrja Evis Kushi, drejtorë të ZVA Belsh, drejtorë të shkollave të Belshit.