Takim me anetare te Shoqates se Bleterritesve, per mundesite e zhvillimit dhe perfitimit te fondeve nga programet e AZHBR, ne ndihme te tyre.

  • 23/04/2021
  • 12-30
  • Rajoni nr.2 Berat
  • Kryetari i Bashkisë, etj
  • Anetare te Shoqates se Bleterritesve, etj.