Takim me banoret e demtuar nga termeti per ti prezantuar projektetet e riforcimit te pallateve te tyre

  • 14/04/2021
  • 09:00
  • Durres
  • Kryetarja e Bashkise Durres
  • Kryetarja e bashkise Durres dhe banoret