Takim me shitesit e qumeshtit dhe perpunuesit e qumeshtit ne qytet.

  • 18/04/2021
  • 11-00
  • Njesia Administrative Sinje
  • Kryetari i Bashkisë, etj
  • Blegtore, shites, perpunues te qumeshtit etj.