Takim elektoral me banoret e lagjjeve “Kala”, “Mangalem” dhe “13 shtatori” lidhur me problematikat qe kane keto lagje.

  • 16/04/2021
  • 18-30
  • Rajoni nr.2 Berat
  • Kryetari i Bashkisë, etj
  • banore te lagjjeve "Kala", "Mangalem" dhe "13 shtatori", etj.