Inspektim punimesh ne rrugen qe po rikonstruktohet “Kastrioti”, Rajoni nr. 4

  • 13/04/2021
  • 17:00
  • Durres ,Njesia Administrative nr 4
  • Kryetarja e Bashkise Durres, kandidate per deputete dhe banore
  • Kryetarja e bashkise Durres, kandidate per deputete dhe banoret