Ceremonia e inagurimit të banesës së familjes së dëshmorit të Policisë së Shtetit Shaqir Lleja

  • 15/04/2021
  • 11:00
  • Fshati Bushnesh, Thumanë, Basjhkia Krujë, Qarku Durrës.
  • Nuk do të ketë fjalë rasti, por biseda me familjarët e Dëshmorit Shaqir Lleja, nga Drejtuesit e Lartë të Policisë së Shtetit dhe pjesëmarrësit e tjerë.
  • Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Drejtues Madhor Ardi Veliu, përfaqësues të Ambasadës së Suedisë në Shqipëri, drejtues të Policisë së Shtetit dhe të DVP Durrës dhe përfaqësues të Projektit SCPA.