APD kalon me sukses dy fazat e auditimit nga trupa çertifikuese Quality Austria dhe çertifikohet me 4 standarte nderkombetare ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO 50001:2018. Per kete organizohet ceremonia e marrjes ne dorezim te çertifikatave.

  • 15/04/2021
  • 11:00
  • Autoriteti Portual Durres
  • Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv Z.Pirro Vengu, Konsulent TMC, Arben Memo
  • DPE Z. Pirro Vengu, Drejtues te larte te APD, konsulentet e TMC Arben Memo, Leonat Luli, Majlinda Mishaxhiu, auditues i trupes çertifikuese, Enilda Dokoo