Ne kuader te misionit te saj, promovimi i librit dhe letersise, per muajin shkurt Qendra Kombetare e Librit dhe Leximit-QKLL ka planifikuar aktivitetin:

“Muaji i kujteses-Letersia e Burgut”

  • 16/02/2021
  • 11:00
  • ne mjediset e QKLL-se
  • 10 persona
  • 10 persona