Te sheshi perballe stadiumit “Arena”, do te zhvillohet nje aktivitet publik lancues nga UNICEF ALBANIA i quajtur “Te besoj” me fokus ne ndergjegjesimin mbi problematiken e abuzimit dhe shfrytezimit seksual te femijes; nxitjae kultures se ngritjes se zerit dhe raportimit kunder kesaj dukurie; inkurajimi i autoriteteve per politika dhe veprime konkrete.

  • 26/01/2021
  • 11:00-12:00
  • Tek sheshi perballe stadiumit "Arena"
  • Perfaqesuesi i zyres se UNICEF Albani z. Roberto De Bernardi, Kryetar i Bashkise Elbasan z. Gledia Llatja, Ministrja e Arsimit zj. Evish Kushi, Prefekti i Qarkut Elbasan z. Klevis Xhorxhi
  • Perfaqesuesi i zyres se UNICEF Albani z. Roberto De Bernardi, Kryetar i Bashkise Elbasan z. Gledia Llatja, Ministrja e Arsimit zj. Evish Kushi, Prefekti i Qarkut Elbasan z. Klevis Xhorxhi