Takim me perfaqesues te bizneseve ne Berat, lidhur me problematika te ndryshme te tyre ne raport me bashkine. Bisedim lidhur me projektet e zbatuara ne qytet se fundmi dhe mendimet e bizneseve per efektet e tyre.

  • 15/04/2021
  • 11-00
  • Rajoni nr.2 Berat
  • Kryetari i Bashkisë, etj
  • Perfaqesues te bizneseve te qytetit, etj.