Takim me banoret e zones se Ish-Kenetes 

  • 09/04/2021
  • 18:00
  • Durres
  • Kryetarja e Bashkise Durres, kandidate per deputete dhe banore
  • Kryetarja e bashkise Durres, kandidate per deputete dhe banoret