Takim me artiste te qytetit Berat lidhur me aktivitetet e tyre, aktivitetet ne vijim  dhe probleme te tjera per jeten artistike te qytetit Berat.

  • 15/04/2021
  • 12-30
  • Rajoni nr.2 Berat
  • Kryetari i Bashkisë, etj
  • Artiste te qytetit etj.