Inspektim i punimeve ne  rruget “Kashta e Kumtrit” dhe “Ohri”

  • 10/04/2021
  • 17:00
  • Durres ,Njesia Administrative nr. 4
  • Kryetarja e Bashkise Durres
  • Kryetarja e bashkise Durres