Takime me subjekte ne qytetin e Sarandes me qellim promovimin, ndergjegjesimin dhe regjistrimin e objekteve te Pronesise Industriale.

  • 07/04/2021
  • Sarande
  • Ministrja e Financave, Drejtori i Pergjithshem i Pronesise Industriale, Pjesemarres te Tjere
  • Ministrja e Financave, Drejtori i Pergjithshem i Pronesise Industriale, Pjesemarres te Tjere