Takim me zejtarët dhe Dhomën Kombëtare të Zejtarisë

  • 05/04/2021
  • Qarku Vlore
  • Ministrja e Financave, Pjesemarres te tjere
  • Ministrja e Financave, Pjesemarres te tjere