Vizite ne familjet që kane perfituar nga rikonstruksioni i ambjenteve te perbashketa dhe nga granti i rindertimit.

  • 03/04/2021
  • 15
  • Durres
  • Kryetarja e bashkise
  • Kryetarja e bashkise dhe te tjere